Nyheter
Öppna meny

Välkommen Erik Leonton, vår nya tekniska chef!

Välkommen Erik Leonton, vår nya tekniska chef!
Erik Leonton, teknisk chef

Sedan 1 mars har vi vår nya tekniska chef/CTO, Erik Leonton på plats. Erik kommer leda utvecklingsteamet och dess arbete framåt inom både utvecklings- och leveransprojekt samt ansvara för all teknik kring alla våra produkter.

Erik har arbetat som chef i olika roller, företag och branscher de senaste 10 åren och dessförinnan som både utvecklingsingenjör samt installations- och serviceingenjör. Hans tyngsta tekniska erfarenheten ligger inom elektronik, mjukvara och mekanik. Erik brinner för att leda och vara en del av utvecklingsarbetet i nära samarbete med sälj, produktion, service/support samt att ha nära kontakt med kunderna.

Speed Services/Megatecs spännande produkter med egen utveckling och produktion in-house och med ett hängivet gäng som arbetar tajt ihop var det som lockade Erik till oss. Varmt välkommen, Erik!