Öka er servicegrad med en fotoautomat | Speed Services
Öppna meny

Varför ska man skaffa fotoautomat?

Fotoautomaten skapar glädje och service!

Fotoautomaten är en efterfrågad tjänst som kan liknas vid andra varuautomater och serviceprodukter i publika miljöer.
Det tas hundratusentals foton årligen i Sverige till körkortsförnyelser, visum samt olika typer av id-kort. Sedan 2021 har vi även börjat satsa på "Fun Photo" som är ett billigare format med ett mer lättsamt syfte än ID-foto- underhållning och ett minne! Vi placerar idag ut fotoautomater med enbart detta syfte i barer, nattklubbar och upplevelsecenter av olika slag. 

Vi står för produkt, drift och service medan platsupplåtaren står för yta samt ett vanligt vägguttag. Speed Photo har en attraktiv affärsmodell där platsupplåtaren inte betalar för varken produkt eller service, däremot delar vi en del av intäkterna med platsupplåtaren. 

Vi tar alltid ett helhetsåtagande kring implementeringen av våra automater. Vi sköter allt från frakt, installation, drift, elektronisk övervakning, kontinuerlig service samt städning.

Vår vision är att automaterna ska addera värde både till våra platsupplåtare i form av intäkter samt utgöra en fullgod service till dem som är i behov av högkvalitativa foton till olika identitetshandlingar.
Fotoautomaterna tar endast en liten yta i anspråk, på ca 1,2 m².
 Mått      Komponenter i fotoautomaten
 Höjd: 210 cm      kortläsare, dator
 Längd: 143 cm      kamera, modem
 Bredd: 83 cm      touchskärm, foto

Speed Photo är marknadsledande i Norden på fotoautomater. Vi finns på tåg- och tunnelbanestationer samt köpcentra runt om i Sverige, Norge, Finland och Lettland. Fotoautomaterna är robust utformade i rostfritt stål för hög säkerhet och modern design för alla miljöer.

Kontakta oss gärna för mer information.