Öppna meny

Om oss

Speed Services AB är ett teknikföretag verksamt inom flera olika affärsområden. Vi är en ledande aktör i Norden inom fotoautomater och förvaringsboxar. Under senaste åren har vi satsats på tillväxt inom nya kompetensområden som interaktiva kiosker och kundterminaler, biljettautomater, digitala skärmar och publikt Wi-Fi.

Under de 60 år som bolaget har varit verksamt har vi utvecklat samarbete med tågstationer, bussterminaler, flygplatser och köpcentrum runt om i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland.

Vi har skaffat oss brett kunnande inom produkt- och systemutveckling, installation, drift, övervakning och service. Vi är en leverantör av helhetslösningar, där vi tar ansvar för både hård- och mjukvaran, hela vägen från utvecklingsstadiet, via drift till ev. avveckling.

Vi strävar efter nära kundrelationer och drivs av goda resultat för både våra kunder och oss själva.

Fotoautomaterna tar bilder som är godkända för id-kort, visum, körkortsförnyelser och olika typer av passerkort.

Förvaringsboxarna är en säker och efterfrågad tjänst hos många besökare både på resecentrum och i köpcentrum. Vi erbjuder en av de bästa lösningarna på marknaden genom att tillhandahålla en modern och säker produkt samt professionell service.

Kundterminaler/kiosker är en produkt som anpassas helt efter önskemål. Vi sköter drift av terminaler som fungerar som informationskällor i publik miljö för besökare/resenärer.

Vi har lång erfarenhet av hantering av betalningar i obevakade miljöer. Med installationer över hela Norden hanterar vi över 1 miljon korttransaktioner årligen i automater installerade på hundratals olika platser i olika länder.

Speed Services AB består av flera olika bolag, där Megatec som levererar biljettautomater och digitala skärmar är ett av de största. Även Sidewalk Express ingår i Speed Services. Företaget ombesörjer bl. a. drift av datorer och Wi-Fi i SAS Lounger.

Speed Services AB är en del av Speed International koncernen.