Om Speed Services

Välkommen!

Vad söker du på vår webbplats?

Öppna meny
Om Speed International

Om oss

Speed International är ett teknikföretag i framkant. Vi är specialister på olika typer av automattjänster inom publika miljöer. Just nu befinner vi oss i en aggressiv expansionsfas och genomför stora satsningar inom flera nya affärsområden.

Vi är verksamma inom bland annat digital signage, interaktiva kiosker och kundterminaler, biljettautomater, publik Wi-Fi, fotoautomater och förvaringsboxar. Företaget bedriver verksamhet internationellt.

Unikt för Speed International är vår organisationsform. Även om vissa på företaget har en delad roll så är den huvudsakliga sysselsättningen alltid den samma, det vill säga, utveckling och expansion. På så sätt finns en stor förståelse för de utmaningar som kan dyka upp och det bidrar till korta beslutsvägar. 

Under de 60 år som bolaget har varit verksamt har vi utvecklat samarbete med tågstationer, bussterminaler, flygplatser och köpcentrum runt om i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland.

Vi har skaffat oss brett kunnande inom produkt- och systemutveckling, installation, drift, övervakning och service. Vi är en leverantör av helhetslösningar, där vi tar ansvar för både hård- och mjukvaran, hela vägen från utvecklingsstadiet, via drift till eventuell avveckling.

Vi strävar efter nära kundrelationer och drivs av goda resultat för både våra kunder och oss själva.

Fotoautomaterna tar bilder som är godkända för id-kort, visum, körkortsförnyelser och olika typer av passerkort.

Förvaringsboxarna är en säker och efterfrågad tjänst hos många besökare både på resecentrum och i köpcentrum. Vi erbjuder en av de bästa lösningarna på marknaden genom att tillhandahålla en modern och säker produkt samt professionell service.

Kundterminaler och självbetjäningsautomater är en produkt som anpassas helt efter önskemål. Vi sköter drift av terminaler som fungerar som informationskällor i publik miljö för besökare/resenärer.

Vi har lång erfarenhet av hantering av betalningar i obevakade miljöer. Med installationer över hela Norden hanterar vi många miljoner korttransaktioner årligen i automater installerade på hundratals olika platser i olika länder.

Speed International består av flera olika bolag, där Speed Megatec som levererar biljettautomater och digitala skärmar är ett av de största. Även Sidewalk Express ingår i Speed International. Företaget ombesörjer bl. a. drift av datorer och Wi-Fi i SAS Lounger.