Fotoautomater
Öppna meny

Fotoautomater med mailfunktion

Varför investera i en fotoautomat?

Vill ni öka ert serviceutbud till era besökare, erbjuda en efterfrågad tjänst och samtidigt skapa nya intäkter?

Vi tar alltid ett helhetsåtagande kring implementeringen av våra automater. Vi sköter allt från frakt, installation, drift, elektronisk övervakning, kontinuerlig service samt städning.

Vi står för produkt, drift och service medan platsupplåtaren står för yta samt ett vanligt vägguttag. Speed Services har en attraktiv affärsmodell där platsupplåtaren inte betalar något för varken produkt eller service, däremot delar vi en del av intäkterna med platsupplåtaren.
Vår vision är att automaterna ska addera värde både till våra platsupplåtare i form av intäkter samt utgöra en fullgod service till dem som är i behov av högkvalitativa foton.

Design

Vi rekommenderar våra platsupplåtare att förse fotoautomaten med en egen grafisk profil (foliering) med t.ex. egna färger, loggor och typsnitt för att på så sätt passa bättre in i miljön. Automaterna blir då även estetiskt mer tilltalande. Vi tar hand om allt från trycket av folien till själva folieringen av automaten.

Fotoautomaterna tar liten yta i anspråk, ca 1,2 m².

Fotoautomatens mått  Komponenter i fotoautomaten

Höjd: 210 cm Kortläsare, Dator
Längd: 143 cm Kamera, Modem 
Bredd: 83 cm Touchskärm, Fotoskrivare


Kontakta oss gärna för mer information!

Speed Services AB är marknadsledande i Norden på fotoautomater. Vi finns på tåg- och tunnelbanestationer samt köpcentra runt om i Sverige, Norge, Finland och Lettland. Fotoautomaterna är robust utformade i rostfritt stål för hög säkerhet och modern design för alla miljöer.

Fotoautomaten är en efterfrågad produkt/tjänst som kan liknas vid andra varuautomater och serviceprodukter i publika miljöer. Det tas hundratusentals foton årligen till visum, körkortsförnyelser, samt olika typer av ID-kort.