Säker förvaring för gästernas bagage | Förvaringsboxar från Speed Services

Välkommen!

Vad söker du på vår webbplats?

Öppna meny

Enkla lösningen för att avlasta besökare och gäster - förvaringsboxar från Speed Box

Hjälp era gäster och kunder att snabbt, smidigt och säkert förvara sina ägodelar.
Speed Box förvaringsboxar erbjuder en smart och enkel lösning för förvaring av bagage.

Våra boxar finns redan på många av landets centralstationer och större knutpunkter. Vi samarbetar bl.a. med tågstationer, flygplatser, färjeterminaler och köpcentrum i hela Norden. Förvaringsboxar används ofta även på nöjesparker, mässhallar, hotell- och konferensanläggningar, sport- och konsertarenor m.m.

De säkra Speed Locker 2 boxarna kommer i två storlekar - en för mindre bagage och en för större väskor. Den valbara förvaringstiden löper mellan fyra timmar upp till 7 dygn.

Vi använder oss av den senaste tekniken och våra förvaringsboxar har en elektronisk, nyckelfri lösning som möjliggör driftövervakning via internet.
Särskilda betalstationer erbjuder kortbetalning enligt överenskommen prissättning. Vårt egna serviceteam utför regelbunden service och tar hand om installationerna efter driftsättningen.

Våra boxar kommer i följande storlekar:

Medium      Large  
Bredd: 360 mm     Bredd: 460 mm 
Höjd: 440 mm    Höjd: 600 mm
Djup: 570 mm    Djup: 820 mm

 

Så fungerar Speed Box förvaringsboxar

Kunden väljer en box i passande storlek för sitt bagage. När bagaget är placerat i boxen och luckan stängts anger kunden valt boxnummer i den digitala displayen. Kunden väljer därefter hur lång tid ägodelarna ska hållas förvarade och skåpet går i lås när betalningen genomförts. Vid avhämtning låses boxen sedan enkelt upp med hjälp av koden på det kvitto som skrivits ut efter genomfört köp. Koden är en värdehandling som kunden bör förvara säkert.

Speed Box är en ledande helheltsleverantör av förvaringsboxar i Norden. Genom förvärv av European Locker and Travel Service har vi ytterligare kunnat utöka vårt produktsortiment av förvaringskåp.
Kontakta oss gärna för mer information om möjliga lösningar med våra förvaringsboxar.


Moderna förvaringsboxar från Speed Services