Öppna meny

Nyheter

2018-01-10

Nya instruktionsfilmer för våra fotoautomater och förvaringsboxar

Snart släpper vi våra nya fina instruktionsfilmer för att förenkla för dig som användare. Håll utkik!

2017-10-18

Speed Services fördjupar samarbetet med Copenhagen Airport i Köpenhamn

Lämna dina resväskor i Speed Services förvaringsboxar och upptäck Köpenhamn!

2017-09-25

Speed Services söker en ny Servicetekniker

Speed Services är i en tillväxtfas och söker därför en kompetent Servicetekniker. Mer information om tjänsten hittar du i annonsen nedan.

2017-09-22

Speed Services lanserar ny hemsida!

Speed Services lanserar idag en ny hemsida! Det är ett resultat av ett omfattande arbete som har pågått under flera månader i samarbete med webbyrån Mindbite.

2017-07-04

Körkortsförnyelse, ID-foto, Visumbilder nu även i Fältöversten

Varmt välkomna till Fältöversten på Östermalm. Fotoautomaten är placerad utanför Klang Market, mitt emot Akademibokhandeln.

2017-06-08

Etablering på den Amerikanska Ambassaden i Oslo

Speed Services har idag etablerat en fotoautomat på den Amerikanska Ambassaden i Oslo. Ambassadens besökare kommer nu ha möjlighet att ta bilder till sina amerikanska pass, visum och andra ID-foton. Vi är mycket glada för förtroendet och ser fram emot ett gott samarbete.

2017-04-20

Körkortsförnyelse, ID-foto, Visumbilder nu även i Lunagallerian

Välkomna att besöka vår fotoautomat i Lunagallerian Södertälje om du behöver foton för körkortsförnyelser, ID eller visum.

2017-04-13

Speed Services söker ny medarbetare!

Speed Services är i en tillväxtfas och söker därför en kompetent medarbetare. Mer information om tjänsten hittar du i annonsen nedan.

2017-04-11

Körkortsförnyelser, ID-foto, Visumbilder nu i Smedjan, Luleå

Varmt välkommen till vår nya fotoautomat i Smedjan Galleria Luleå.

2017-03-29

Körkortsförnyelse, ID-foto, Visumbilder, Västerport i Västervik

Behöver du ID-kort, bilder till körkortsförnyelsen eller till ditt visum? Använd vår fotoautomat i Västerport!

2017-02-22

Välkommen att besöka vår senaste fotoautomat i In: Gallerian, mitt i centrala Sundsvall

Behöver du bilder till körkortsförnyelser, ID eller visum? Besök In: Gallerian och passa på att ta dina bilder i fotoautomaten!

2017-02-21

Körkortsförnyelse, ID-foto, Visumbilder, Bergström Galleria, Falun

Välkommen till mysiga Bergströms Galleria mitt i centrala Falun! Fotoautomaten är placerad på övre planet utanför Stadium.

2016-12-21

Samarbete med Tyska Ambassaden i Stockholm

Vi kan idag glatt meddela att vi fått förtroendet att leverera en fotolösning till Tyska Ambassaden i Stockholm. Ambassadens besökare kommer nu ha möjlighet att ta bilder till sina Tyska pass, visum och andra ID-foton.

2016-09-19

Fotoautomat på Mall of Scandinavia

Vi kan glatt meddela att vi nu installerat en fotoautomat på Mall of Scandinavia – den största gallerian i Skandinavien!

2016-03-11

Megatec blir en del av Speed Services koncernen

Den 1 mars 2016 förvärvar Speed Services AB 100 % av aktierna i Megatec Information Technology AB. Speed Services är ett bolag som i snart 60 år har spelat en viktig roll inom automattjänster i publik miljö på den nordiska marknaden och tillsammans med Speed Identity AB är en del av Speed International koncernen.

2016-01-26

Besök från Tyresö kommun!

I dag hade vi finbesök av Fredrik Saweståhl, KSO,Bo Renman, kommundirektör och Gunilla Berg, näringslivschef, samtliga från Tyresö kommun. Vi stiftade närmare bekantskap med varandras verksamheter, samt visade runt på vårt kontor och verkstad. Tack för besöket och välkomna åter!

2016-01-07

Självbetjäning i sjukvården

Vi på Speed Services AB följer den spännande utvecklingen inom sjukvården.

2015-11-27

Nu finns vi även på ICA Maxi Angered!

Behöver du bilder för visum, körkortsförnyelse eller kanske ett terminskort? Kom då till ICA Maxi Angered och prova vår nya fotoautomat.

2015-08-27

Kom till ICA Maxi Högskolan och prova vår nya fotoautomat!

Behöver du bilder för visum, körkortsförnyelse eller kanske ett terminskort? Kom då till ICA Maxi Högskolan i Halmstad och prova vår nya fotoautomat.

2015-06-04

Nu har vi ännu en fotoautomat på Frölunda Torg!

Behöver du bilder för visum, körkortsförnyelse eller kanske ett terminskort? Kom då till Frölunda Torg och prova vår nya fotoautomat.

2015-06-03

Kom till Eurostop i Arlanda Stad och prova vår nya fotoautomat!

Behöver du bilder för visum, körkortsförnyelse eller kanske ett terminskort? Kom då till Eurostop i Arlanda Stad och prova vår nya fotoautomat.

2015-06-02

Nu finns vi även på ICA Maxi Stenhagen!

Behöver du bilder för visum, körkortsförnyelse eller kanske ett terminskort? Kom då till ICA Maxi Stenhagen och prova vår nya fotoautomat.

2015-06-01

Nu finns vi även på ICA Maxi i Eskilstuna!

Behöver du bilder för visum, körkortsförnyelse eller kanske ett terminskort? Kom då till ICA Maxi Eskilstuna och prova vår nya fotoautomat.

2015-05-31

Kom till ICA Maxi Härnösand och prova vår nya fotoautomat!

Behöver du bilder för visum, körkortsförnyelse eller kanske ett terminskort? Kom då till ICA Maxi Härnösand och prova vår nya fotoautomat.

2014-12-18

Kom till Stenungstorg och prova vår nya fotoautomat!

Behöver du bilder för visum, körkortsförnyelse eller kanske ett terminskort? Kom då till Stenungstorg och prova vår nya fotoautomat.

Läs in fler