Moderna fotoautomater med högkvalitativa bilder

Välkommen!

Vad söker du på vår webbplats?

Öppna meny

Varför investera i en fotoautomat?

Fotoautomater med mailfunktion

Speed Photo erbjuder moderna fotoautomater med högkvalitativa bilder till konkurrenskraftiga priser. Vill ni öka ert serviceutbud till era besökare, erbjuda en efterfrågad tjänst och samtidigt skapa nya intäkter?

Vi tar alltid ett helhetsåtagande kring implementeringen av våra automater. Vi sköter allt från frakt, installation, drift, elektronisk övervakning, kontinuerlig service samt städning.

Vi står för produkt, drift och service medan platsupplåtaren står för yta samt ett vanligt vägguttag. Speed Services har en attraktiv affärsmodell där platsupplåtaren inte betalar något för varken produkt eller service, däremot delar vi en del av intäkterna med platsupplåtaren.
Vår vision är att automaterna ska addera värde både till våra platsupplåtare i form av intäkter samt utgöra en fullgod service till dem som är i behov av högkvalitativa foton. 

Fotoautomaterna tar liten yta i anspråk, ca 1,2 m².

Mått
Höjd: 210 cm
Längs: 143 cm
Bredd: 83 cm                           

 

Komponenter i fotoautomater
Kortläsare, Dator
Kamera, Modem
Touchskärm, Fotoskrivare

 Kontakta oss gärna för mer information!

Speed Photo är marknadsledande i Norden på fotoautomater. Vi finns på tåg- och tunnelbanestationer samt köpcentra runt om i Sverige, Norge, Finland och Lettland. Fotoautomaterna är robust utformade i rostfritt stål för hög säkerhet och modern design för alla miljöer.

Fotoautomaten är en efterfrågad produkt/tjänst som kan liknas vid andra varuautomater och serviceprodukter i publika miljöer. Det tas hundratusentals foton årligen till visum, körkortsförnyelser, samt olika typer av ID-kort.

Speed Photo – hos oss kan du ta godkända foton till körkortsförnyelse, utländska pass, visum, passerkort och ID-kort.

Med hjälp av sökfunktionen kan du enkelt hitta din närmsta fotoautomat och sedan ta foton som är godkända för ID-kort, visum, körkortsförnyelser, utländska pass och olika typer av passerkort. Du anger helt enkelt platsen du befinner dig på eller trycker på knappen för ”Använd min plats” för att få upp de närmast tillgängliga alternativen. Platserna kommer sedan visas på kartan eller som en lista så att du enkelt kan välja vilken fotoautomat som passar dig bäst. Du hittar främst våra fotoautomater i anslutning till allmänna kommunikationer som tågstationer, bussterminaler, tunnelbana och flygplatser samt på köpcentrum runt om i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland.

Välj själv vilken bild du gillar bäst

En fotoautomat är ett praktiskt sätt att ta godkända bilder för passerkort, ID-kort, visum, utländska pass eller körkortsförnyelse. Detta gör du snabbt och enkelt i någon av våra fotoautomater. Inne i automaten finns tydliga instruktioner för hur du går tillväga och hur du ska sitta för att bilden ska bli bra samt uppfylla de krav som ställs för att bli godkänd för sitt syfte. När bilderna är tagna kan du själv välja en av de fyra bilderna från pappersutskriften som du även kan få digitalt via e-post. Välkommen att ta ditt porträttfoto med hög kvalitet i någon av våra lättillgängliga fotoautomater!

Profilera fotoautomaten enligt ert önskemål.