Skaffa fotoautomat som företagskund | Speed Services AB
Öppna meny

Varför ska man skaffa fotoautomat?

Fotoautomaten i era lokaler ökar servicegraden

Fotoautomaten är en efterfrågad tjänst som kan liknas vid andra varuautomater och serviceprodukter i publika miljöer. Det tas hundratusentals foton årligen i Sverige till visum, körkortsförnyelser samt olika typer av ID-kort.

Vi står för produkt, drift och service medan platsupplåtaren står för yta samt ett vanligt vägguttag. Speed Services har en attraktiv affärsmodell där platsupplåtaren inte betalar för varken produkt eller service, däremot delar vi en del av intäkterna med platsupplåtaren.

Vi tar alltid ett helhetsåtagande kring implementeringen av våra automater. Vi sköter allt från frakt, installation, drift, elektronisk övervakning, kontinuerlig service samt städning.

Vår vision är att automaterna ska addera värde både till våra platsupplåtare i form av intäkter samt utgöra en fullgod service till dem som är i behov av högkvalitativa foton till olika identitetshandlingar. Fotoautomaterna tar endast en liten yta i anspråk, på ca 1,2 m².

Design

Vi rekommenderar våra platsupplåtare/företagskunder att förse fotoautomaten med en egen grafisk profil (foliering) med t.ex. egna färger, logotyper och typsnitt för att på så sätt passa bättre in i miljön. Automaterna blir då även estetiskt mer tilltalande. Vi hjälper till med materialframtagning och själva folieringen av automaten.

Mått
Höjd: 210 cm
Längs: 143 cm
Bredd: 83 cm                           

 

Komponenter i fotoautomater
Kortläsare, Dator
Kamera, Modem
Touchskärm, Fotoskrivare

 

 

Sök närmaste fotoautomat >>

Speed Services AB är marknadsledande i Norden på fotoautomater. Vi finns på tåg- och tunnelbanestationer samt köpcentra runt om i Sverige, Norge, Finland och Lettland. Fotoautomaterna är robust utformade i rostfritt stål för hög säkerhet och modern design för alla miljöer.

Kontakta oss gärna för mer information!