Fotoautomat

Högkvalitativa bilder till mycket konkurrenskraftiga priser! Våra fotoautomater tar bilder som är godkända för ex id-kort, körkorts-förnyelser och visum. Alla automater erbjuder kortbetalning och i vissa fall även mynt. Fotoautomat närmast dig? Använd vår sökfunktion.

Kiosk/kundterminal

Vi erbjuder moderna terminaler för publik miljö, helt anpassade efter behov och önskemål. Vi finns exempelvis på flygplatser, tågstationer och köpcentrum.

Förvaringsboxar

Tack vare högt ställda krav på kvalitet och säkerhet finns våra förvaringsboxar på drygt 30 järnvägsstationer i Sverige.Använd sökfunktionen för att se var närmaste förvaringsbox finns.

Nya funktioner

I vår senaste version av fotoautomat kan man välja antingen 35x45 format för ex. id-kort eller 50x50 format för ex. visum. Passa på att maila din favoritbild direkt från automaten.

Automattjänster i publika miljöer nära dig


Speed Services AB är ett av de ledande företagen inom automattjänster i Norra Europa. Företaget erbjuder moderna, snygga och välfungerande produkter samt tillhandahåller professionell service för egna produkter och för andra aktörer på marknaden.

Speed Services AB tillhandahåller marknadens bästa förvaringsboxar, fotoautomater, interaktiva kiosker samt andra automatkoncept på publika platser, i första hand tåg- och tunnelbanestationer, flygplatser samt köpcentra.  

Besök gärna vårt dotterbolag Megatec, klicka HÄR!

 

 

Megatec blir en del av Speed Services koncernen

Den 1 mars 2016 förvärvar Speed Services AB 100 % av aktierna i Megatec Information Technology AB. Speed Services är ett bolag som i snart 60 år har spelat en viktig roll inom automattjänster i publik miljö på den nordiska marknaden och tillsammans med Speed Identity AB är en del av Speed International koncernen.