Kiosk/kundterminal

Vi erbjuder moderna terminaler för publik miljö, helt anpassade efter behov och önskemål. Vi finns exempelvis på flygplatser, tågstationer och köpcentrum.

Förvaringsboxar

Tack vare högt ställda krav på kvalitet och säkerhet finns våra förvaringsboxar på drygt 30 järnvägsstationer i Sverige.Använd sökfunktionen för att se var närmaste förvaringsbox finns.

Nya funktioner

I vår senaste version av fotoautomat kan man välja antingen 35x45 format för ex. id-kort eller 50x50 format för ex. visum. Passa på att maila din favoritbild direkt från automaten.

Fotoautomat

Högkvalitativa bilder till mycket konkurrenskraftiga priser! Våra fotoautomater tar bilder som är godkända för ex id-kort, körkorts-förnyelser och visum. Alla automater erbjuder kortbetalning och i vissa fall även mynt. Fotoautomat närmast dig? Använd vår sökfunktion.

Automattjänster i publika miljöer nära dig

 

Speed Services erbjuder olika servicetjänster som fotoautomater, förvaringsboxar, kiosker/kundterminaler, publikt WiFi eller lekautomater. Med över 50 års verksamhet vet vi vad som efterfrågas av våra kunder och vad som krävs av våra produkter.

 

Ni har kanske sett en fotoautomat på köpcentrumet eller tunnelbanan, våra förvaringsboxar på tågstationen, kioskterminaler på flygplatsen eller använt vårt säkra WiFi på en restaurang? Vi finns överallt i publika miljöer för att ge Er en snabb service.

 

Sidewalk Express ingår numera i Speed Services, välkomna till oss!

Kom till ICA Maxi Högskolan och prova vår nya fotoautomat!

Behöver du bilder för visum, körkortsförnyelse eller kanske ett terminskort? Kom då till ICA Maxi Högskolan i Halmstad och prova vår nya fotoautomat.