Öppna meny
Självbetjäningsterminaler

Självbetjäning & Digital Signage

Resultatet från vår undersökning gällande självbetjäning i sjukvården: Självbetjäning i sjukvården.pdf

För mer information: Produktblad Interaktiv Kiosk.pdf 

Speed Services erbjuder Interaktiva Kiosker (Kundterminaler, Självbetjäningsterminaler), WiFi och Digital Signage (Digitala Skärmar) till företag, organisationer och myndigheter som på ett enkelt och säkert sätt vill erbjuda någon typ av information mot sina kunder eller anställda. Våra självbetjäningslösningar låter er på ett modernt sätt effektivisera era arbetsprocesser.

Vi erbjuder lösningar som är skräddarsydda efter kundens önskemål, behov och krav för att på bästa sätt tillfredsställa slutanvändaren. Genom en Interaktiv Kiosk eller Digital Signage kan man interagera med kunden på ett effektivt och transparent sätt. Valmöjligheterna är näst intill gränslösa och med vår omfattande erfarenhet från surfstationer (Sidewalk Express) kan vi mycket om webbsäkerhet och datorer som används i publika miljöer.

Våra Interaktiva Kiosker och självbetjäningslösningar lämpar sig väl som besöks- eller självbetjäningsterminaler där de avlastar manuella tjänster som informationsdiskar, receptioner eller liknande. Exempel på appliceringar för våra tjänster är flygplatser, tågstationer, lounger, receptioner, köpcentrum och restauranger med kundterminaler eller trådlöst nätverk som främst har hög IT-säkerhet och som dessutom kan vara företagsprofilerade.

Våra kunder inkluderar bland andra SAS och Swedavia. Till SAS levererar vi och sköter drift av WiFi och datorer till deras Service Points och lounger globalt och åt Swedavia levererar vi och sköter drift av självbetjäningsterminaler. Med våra digitala lösningar är det möjligt att skapa en effektiv kund- och informationshantering utan tidskrävande moment, detta för att avlasta personal och ge personal möjlighet att fokusera på andra arbetsmoment.

Vill ni veta mer om våra lösningar?

Vänligen kontakta oss med dina frågor eller tankar på: info@speed-services.se