Wi-Fi från Speed Services
Öppna meny

Trådlöst nätverk (Wi-Fi) till publika miljöer

Kundanpassat, trådlöst nätverk med hög kapacitet

Vår erfarenhet av publika nätverk sträcker sig tillbaka till 2001 då Sidewalk Express grundades för att erbjuda prisvärd tillgång till “Out of Home Internet”; på olika platser såsom flygplatser, bibliotek och tågstationer. Sidewalk Express verksamhet har sedan tagits upp i Speed Services, och vi har behållit den expertis och de erfarenheter vi erhöll under åren med Sidewalk Express och dess Internet Points, vilka gick att finna världen över.

Speed Services är idag en auktoriserad partner och återförsäljare av Aerohive access-punkter. Med hjälp av Aerohive:s innovativa produkter kan vi erbjuda en molnbaserad Wi-Fi-tjänst som kännetecknas av säkerhet, funktionalitet och pålitlighet. Vi kan erbjuda specialanpassade lösningar efter just era krav, vare sig ni är en butik, myndighet eller annan aktör inom publika miljöer. Vi erbjuder även inloggningsportal som möjliggör både annonsering och annan kommunikation till era gäster samt verktyg för demografisk analys.

Speed Services tar hand om hela ert behov gällande Wi-Fi; från att agera kreativ utvecklare av interaktiva tjänster till att ansvara för installation, drift samt support för aktuell infrastruktur.
Våra installationer kan ni bland annat finna på flygplatser i SAS-lounger runt om i världen. Genom dessa installationer tillhandahåller vi Wi-Fi åt hundratusentals människor årligen.

Kontakta oss gärna för en diskussion om ert behov så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen.