Informationskiosker - Biljettautomater
Öppna meny

Digital Signage/Biljettautomater

Användarvänliga, interaktiva terminaler med betallösningar

Speed Services erbjuder tillsammans med vårt dotterbolag Megatec Interaktiva Kiosker (Kundterminaler, Självbetjäningsterminaler), Digital Signage (Digitala Skärmar) till företag, organisationer och myndigheter som på ett enkelt och säkert sätt vill erbjuda någon typ av information till sina kunder eller anställda. Våra självbetjäningslösningar låter er på ett modernt sätt effektivisera era arbetsprocesser.

Vi erbjuder lösningar som är skräddarsydda efter kundens önskemål, behov och krav för att på bästa sätt tillfredsställa slutanvändaren. Genom en Interaktiv Kiosk eller Digital Signage kan man interagera med kunden på ett effektivt och transparent sätt. Valmöjligheterna är näst intill gränslösa och med vår omfattande erfarenhet från surfstationer (Sidewalk Express) kan vi mycket om webbsäkerhet och datorer som används i publika miljöer.

Våra Interaktiva Kiosker och självbetjäningslösningar lämpar sig väl som besöks- eller självbetjäningsterminaler där de avlastar manuella tjänster som informationsdiskar, receptioner eller liknande. Exempel på appliceringar för våra tjänster är flygplatser, tågstationer, lounger, receptioner, köpcentrum och restauranger med kundterminaler.