Dotterbolag

Speed Services AB har dotterbolag i Sverige, Norge, Finland och Lettland samt filial i Danmark.


Megatec Information Technology AB

Megatecs affärsidé är att tillverka biljettautomater, internet-kiosker och Digitala Skyltar för publika miljöer. I produktkonceptet ingår även standardskärmar, programvaror för Digital Signage samt programvaror för att säkerställa hög driftsäkerhet med fjärrstyrning av publika terminaler och digitala skyltar. Vårt tjänsteutbud omfattar även programmering, projektledning, installation, service, support och utbildning.


Sidewalk Express

Vår erfarenhet av publika nätverk sträcker sig tillbaka till 2001 då Sidewalk Express grundades för att erbjuda billig tillgång till “Out of Home Internet”; på olika platser såsom flygplatser, bibliotek och tågstationer. Sidewalk Express verksamhet har sedan tagits upp i Speed Services, men vi har behållit den expertis och de erfarenheter vi erhöll under åren med Sidewalk och dess Internet Points.

Vår innovativa anda lever vidare och vi strävar ständigt efter att erbjuda det bästa marknaden har att erbjuda inom publika nätverk. 

 

I dagsläget sköter vi drift, service och support av Wi-Fi i SAS lounger runt om i världen.

Speed Services AS

Har sitt säte i Oslo och äger fotoautomater, förvaringsboxar och lekautomater placerade över hela Norge.


Speed Services Oy

Har sitt säte i Tuusula utanför Helsingfors. Företaget driver fotoautomater, förvaringsboxar och lekautomater placerade över hela Finland.


Momentfoto

Har sitt säte i Riga. Verksamheten omfattar fotoautomater, förvaringsboxar och lekautomater placerade över hela Lettland.