Om oss


  

Speed Services AB är en ledande aktör i Skandinavien inom  fotoautomater, förvaringsboxar, interaktiva kiosker/kundterminaler och publikt Wi-Fi. Ursprunget till Speed Services är det svenska bolaget Snabbfoto AB som startade sin verksamhet redan 1958. Den ursprungliga verksamheten byggdes upp kring fotoautomater. Med över 50 års verksamhet vet vi vad som efterfrågas av våra kunder och vad som krävs av våra produkter.

 

Vi har samarbete med tågstationer, bussterminaler, flygplatser och köpcentrum runt om i Sverige, Norge, Finland och Lettland.

 

Speed Services utmärker sig med ett tydligt fokus kring affärsutveckling och produktutveckling. Vi strävar efter nära kundrelationer och drivs av goda resultat för både våra kunder som oss själva.

 

Fotoautomaterna tar bilder som är godkända för id-kort, visum, körkortsförnyelser och olika typer av passerkort.

 

Förvaringsboxarna är en säker och efterfrågad tjänst hos många besökare både på resecentrum och i köpcentrum. Vi erbjuder en av de bästa lösningarna på marknaden genom att tillhandahålla en modern och säker produkt samt professionell service.

 

Kundterminaler/kiosker, en produkt som anpassas helt efter önskemål. Vi sköter drift av terminaler som fungerar som informationskälla i publik miljö för besökare/resenärer.

 

Med hundratals installationer i Sverige, Norge, Finland och Lettland hanterar vi över 1 miljon transaktioner årligen.

 

Speed Services AB ingår i Speed International koncernen - en familjeägd, innovativ bolagsgrupp som utöver Speed Services omfattar också Speed Identity AB (www.speed-identity.se) - ett av ledande företag i världen inom digital insamling av data till olika typer av ID-handlingar.

Sidewalk Express International AB - hade sin grund i publika surfterminaler och på senare tid erbjuder kiosker och kundterminaler på flygplatser och lounger, ingår numera i Speed Services AB.